עוגת קוקוס קראמבל

עוגת קוקוס קראמבלעוגת קוקוס קראמבל
אם אתם מחפשים עוגה קלילה, שמכינים בכמה דקות, בלי קצפת ועשרים שלבים של הכנה, בקיצור עוגה בלי יותר מידי בלגן, אבל שתהיה טעימה ופריכה. המתכון של עוגת קוקוס קראמבל פשוט מושלמת עבורכם וכל מה שנשאר זה להכין כוס קפה ולהתפנק מעוגת קוקוס מושלמת.

רכיבים:

לעוגה:

1 כוס סוכר
180 גרם חמאה רכה
2 ביצים בטמפרטורת החדר
1 שמנת חמוצה (200 מ"ל)
2 כפיות תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 כף אבקת אפייה (שקית)
1/4 כפית מלח
1 כוס קוקוס טחון

קראמבל:

1/2 כוס סוכר חום בהיר
1/4 כוס סוכר לבן
1 כוס קמח
75 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס קוקוס

אופן הכנה:

  • במיקסר מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה, חשוב לגרד את תחתית הקערה לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים תמצית וניל, שמנת חמוצה וממשיכים להקציף לתערובת אחידה.
  • מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואת הקוקוס ומקציפים במהירות נמוכה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • יוצקים את התערובת באופן שווה לתבנית משומנת בגודל בינוני (30 על 30).

קראמבל:

  • בקערה בינונית מניחים סוכר חום ולבן, קמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  • מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים בזהירות בעזרת מזלג. חשוב מאוד לערבב בזהירות בכדי לקבל תערובת פירורית.
  • להוסיף את הקוקוס ולערבב בעדינות.
  • מפזרים את הקראמבל באופן אחיד על התערובת של העוגה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות ואופים למשך 30-40 דקות עד שהעוגה מקבלת גוון זהוב מעל.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

7 תגובות

  1. נילי הגב

    עוגה מעלפת

  2. סיגלית הגב

    נראה מה זה טוב, ופשוט להכנה. נהדר

  3. צביה הגב

    לא מצויין להוסיף את כוס הקוקוס מניחה שאחרי הקמח ויתר היבשים. נכון

  4. יפה הגב

    האם אפשר לעשות את העוגה פרווה? ומה התחליפים?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד