כדורי עוף בשומשום

כדורי עוף בשומשום

כדורי עוף בשומשום בסגנון מעט אסייתי, קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים, פשוט מנה ממכרת שאי אפשר להפסיק לנשנש.

 

רכיבים:

1/2 קילו חזה עוף או פרגית טחון
1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד (לא חובה)
2 שיני שום כתושות
1 תפוח אדמה מעוך לפירה
מלח
פלפל
1 ביצה
שומשום לציפוי
שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • בסיר עם מים חמים מבשלים תפוח אדמה מקולף עד שהוא מתרכך ומועכים אותו לפירה.
  • בקערה מערבבים את העוף ביחד עם הג'ינג'ר, שום, פירה תפוח אדמה וביצה, לתערובת אחידה.
  • מכינים קערה עם שומשום ומגלגלים כדורים קטנים מהעוף וטובלים את כדור העוף בשומשום, עד שהוא עטוף עם שומשום מכל הצדדים.
  • בסיר קטן מחממים שמן עמוק או במחבת אם לא רוצים לעשות טיגון בשמן עמוק. מטגנים את כדורי עוף מכל הצדדים, עד שהם מזהיבים.
  • מניחים במסננת עם נייר סופג.

 

המלצה של בישולצ'יק:

מומלץ להגיש חם עם רוטב צ'ילי מתוק

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

8 תגובות

  1. גלי הגב

    היי !! כמה כדורים יוצאים מהכמות הנ"ל ??

  2. גלי הגב

    תודה רבה

  3. כץ בתיה הגב

    היי. האם ניתן להכין מראש כולל טיגון ולחמם בתנור?

    • בישולצ'יק הגב

      היי בתיה את יכולה להכין מראש את הכדורים העוף, לטגן ואז לחמם בתנור וזה יוצא כאילו הכנת אותם עכשיו.

  4. מאיה הגב

    וואו נראה מעולה. האם ניתן לאפות בתנור בלבד, בלי לטגן? תודה!

    • בישולצ'יק הגב

      שלום מאיה
      את יכולה לאפות את הכדורי עוף בתנור על חום של 180 מעלות
      את מוזמנת לשתף איך יצא לך 🙂

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד