חציל בתנור בדרך קלה ומהירה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

חציל בתנור בדרך קלה ומהירה

חציל הוא אחד הירקות המופלאים, אפשר לעשות איתו כל כך הרבה דברים. אך מסיבה כלשהי רבים מפחדים להשתמש בו, אולי בגלל השמן בטיגון. המתכון הזה מסביר בפשטות איך מכינים חציל בתנור בדרך קלה ומהירה, בלי יותר מידי שמן. עם המתכון הזה של חציל בתנור ניתן להכין עוד הרבה דברים שאותם אשתף בהמשך.

 

רכיבים:

1 חציל
שמן
מלח
פלפל

 

אופן הכנה:

  • חותכים את החציל לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ.
  • מניחים נייר אפיה בתבנית ומברישים בשמן.
  • מסדרים את החצילים בתבנית ומורחים אותם בשמן.
  • מפזרים מעל מעט מלח גס ופלפל.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים למשך 15 דקות ומורחים שוב את החצילים בשמן וממשיכים לאפות למשך 10-15 דקות נוספות.

חציל בתנור בדרך קלה ומהירהחציל בתנור בדרך קלה ומהירה חציל בתנור בדרך קלה ומהירה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. ענת הגב

    מתכונים כאלה אני אוהבת . קלים וטעימים.

  2. אתי הגב

    אפשר להוסיף מעט שום כתוש או לפזר אבקת שום, יוצא טעים מאוד

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן