טורטיות ממולאות באבוקדו וסלמון מעושן

טורטיות ממולאות באבוקדו וסלמון מעושן

כבר הרבה זמן שאני זומם להכין טורטיות ממולאות, אבל לא יצא לי. אתמול החלטתי להכין ארוחת ערב מעט שונה. אז לקחתי את כל מה שאני אוהב לאכול לארוחת הערב וגלגלתי לתוך טוריה ממולאת בכל טוב. זה בריא, קליל, טעים ולוקח בדיוק רגע להכין.

מרכיבים:

1 אבוקדו
1 לימון סחוט
מלח
פלפל
2 ביצים קשות
1 בצל סגול חתוך דק
1 עגבניה
1 חבילת דג סלמון מעושן
עלי ביבי או חסה מסולסלת
4 טורטיות קטנות

אופן הכנה:

  • מקלפים ומועכים את האבוקדו בעזרת מזלג, מוסיפים מיץ לימון סחוט לפי הטעם, מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
  • חותכים לקוביות קטנות את הבצל הסגול, העגבניה ואת הביצה הקשה ומוסיפים לאבוקדו (לא חייבים את הכול).
  • פורסים את דג הסלמון לרצועות.
  • מחממים על מחבת את הטורטיה למשך דקה מכל צד, כך הטורטיה מתרככת ולא נשברת בזמן הגלגול.
  • מורחים בנדיבות את האבוקדו על כל הטורטיה, מפזרים מעל, מעט מהבצל הסגול, עגבניה,  ביצה קשה ומניחים מעל את דג הסלמון, מוסיפים חופן עלי בייבי ומגלגלים לגלילה מהודקת.
  • חותכים את הגלילה של הטורטיה במרכז ומניחים בצלחת הגשה.

מומלץ להגיש עם סלט ירוק

בתאבון

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. יוסף אתי הגב

    אפשר בבקשה מתכון אחר למילוי לטורטיה מלבד אבוקדו וסלומון?

    • בישולצ'יק הגב

      היי אתי
      את יכולה להחליף את האבוקדו בכל ממרח אחר כמו גבינה טובה או רוטב סלסה (אפילו סלט מטבוחה)
      ובמקום הדג סלמון את יכולה לשים עוף

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן