כבד קצוץ

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

אחד הדברים הטעימים שיש בארוחות חג אצלנו בשולחן זה כבד קצוץ, שנראה שממש קשה להכין אותו אבל תכלס המתכון מאוד פשוט. כבד קצוץ משתלב עם לא מעט סלטים טעימים וחגיגיים כמו סלט חצילים פיקנטי, סלט גזר מרוקאי, סלט מטבוחה וסלט פטריות.

רכיבים:

4 ביצים קשות
1/2 קילו כבד
4 בצלים פרוסים גס

 

אופן הכנה:

  • מכינים ביצים קשות ומקלפים את הקליפה
  • במחבת או בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שהם נסגרים מכל הכיוונים.
  • מוסיפים רוטב טריאקי, מלח ופלפל, מערבבים, מטגנים עוד דקה שתים
  • מעבירים למעבד מזון ושומרים את הרוטב שבמחבת
  • במעבד מזון מערבבים הכל את הבצל והכבדים ביחד עם הביצים קשות עד שמתקבל מרקם סמיך. אם זה סמיך מדי ניתן להוסיף מהרוטב שנשאר במחבת.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

תגובה אחת

  1. הדר הגב

    שלום וברכה ותודה על כל המתכונים.
    על פי ההלכה יש צורך לצלות את הכבדים קודם טיגונם או בישולם. אולי כדאי לציין זאת לטובת מי שרוצה לשמור על הכשרות.
    תודה רבה וחג שמח.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן