כדורי שוקולד מושחתים

כדורי שוקולד מושחתים כדורי שוקולד מושחתים

ללא ספק כדורי שוקולד הם אחד מזיכרונות הילדות הכי מתוקים שלי, אמא שלי הייתה מכינה לנו מגש ענק של כדורי שוקולד ולמחרת הייתה מתעצבנת שלא נשאר אפילו אחד. מה אפשר לעשות שאמא מכינה כדורי שוקולד מושחתים והיום כאבא אני חווה את זה עם ילדי. כדורי השוקולד האלו לא שורדים יותר מיומיים במקרר. רוב הפעמים אני מכין את כדורי השוקולד עם הילדים, זה מקנה לנו זמן איכות ביחד ולי אושר רב לראות אותם נהנים ומרוחים בשוקולד על הפנים. מאוד מקווה שגם להם יהיו זיכרונות ילדות מתוקים כמו שלי

 

רכיבים:

250 גרם ביסקוויטים (חבילה אחת)
1/2 כוס חלב
5 כפות סוכר
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
קוקוס או סוכריות צבעוניות לקישוט

 

אופן הכנה:

  • בקערה או בשקית ניילון מפוררים את הביסקוויטים לפרורים קטנים.
  • בסיר קטן מחממים את החלב והסוכר, כשהחלב חם מוסיפים את החמאה והשוקולד ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד והחמאה נמסים ומתקבל מרקם אחיד.
  • מוסיפים לסיר את פרורי הביסקוויטים, מערבבים הכול יחד ומעבירים למקרר למשך שעה לצינון והתקשות של התערובת. אם אתם ממהרים במקפיא זה לוקח חצי שעה.
  • מוציאים את התערובת מהמקרר. בידיים רטובות מגלגלים כדורים וטובלים בתוך צלחת עם קוקוס או סוכריות לקישוט.
  • מעבירים למקרר להתקשות, אני חייב לגנוב אחד לדרך, אחרת איך אדע שהם יצאו לי טעימים.
  • שומרים את כדורי השוקולד במקרר בכלי אטום 3-4 ימים, כמובן אם נשאר משהו אחרי שלושה ימים…

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

4 תגובות

  1. שרה הגב

    נראה מעולה

  2. נועה הגב

    כיצד ניתן להפוך אותם לפרווה?

  3. אתי הגב

    במקום חלב להוסיף משקה שקדים/סויה/אורז

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד