מאפינס ירקות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מאפינס ירקות מאפינס ירקות מאפינס ירקות

מאפינס ירקות הוא פיתרון מושלם לילדים שלא ממש אוהבים לאכול ירקות וגם מאוד טעים לאלו שאוהבים ירקות. ניתן לשחק עם הרכיבים של הירקות, לפי מה שיש במקרר. אצלנו הם הולכים ממש טוב בארוחת הערב ולפעמים גם בארוחת צהריים עם תוספת של פתיתים או פסטה.

 

כמות: 16 מאפינס

 

רכיבים:

2 תפו"א מגורדים
1 בצל מגורד
1 גזר מגורד
1 חבילת פיטריות (אפשר גם קופסת שימורים)
2 ביצים
מלח
פלפל
1 כפית כורכום
4 כפות קמח תופח
ספרי שמן

 

אופן הכנה:

  • מגרדים את תפו"א והבצל וסוחטים מהם את הנוזלים, מגרדים את הגזר וחותכים את הפיטריות. מניחים הכול בקערה.
  • מוסיפים את הביצים, מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומערבבים הכול לתערובת אחידה.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים את הבלילה לתערובת אחידה.
  • משמנים את שקעי תבנית המאפינס בעזרת ספרי שמן וממלאים בהם את התערובת.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים למשך 20-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש במרכז.
  • מצננים מעט ומוציאים את המאפינס ירקות מהתבנית להמשך צינון.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

4 תגובות

  1. רחלי הגב

    היכן אחרי הצינון המאפינס שומרים אותם האם במקרר או מחוצה לו

  2. חני הגב

    שלום,
    האם אפשר לוותר על הפטריות? האם ניתן להקפיא?

    • בישולצ'יק הגב

      היי חני את יכולה לוותר על הפטריות
      ואין בעיה להקפיא ישר אחרי הכנה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן