מאפינס תירס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מאפינס תירס הכי טעים שיש

מאפינס תירס שמכינים בשתיים וחצי דקות, הם יוצאים כל כך טעימים שהילדים לא מפסיקים לנשנש. אני מאוד אוהב להכין אותם יום קודם לפני שאנחנו יוצאים לטיול ועם ירקות חתוכים וטחינה זה יופי של ארוחת בוקר לדרך.

 

רכיבים:

2 כוס גרגירי תירס קפואים
1 גביע קוטג'
1 שמנת חמוצה (200 גרם)
3 ביצים
3 כפות שמן
1 כוס גבינה צהובה מגורדת (70 גרם)
1/2 1 כוס קמח תופח
מלח
פלפל

 

אופן הכנה:

  • בקערה מניחים את התירס, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, גבינה צהובה מגורדת, ביצים ואת השמן ומערבבים.
  • מוסיפים לקערה את הקמח, מלח והפלפל ומערבבים (לא לערבב יותר מידי)
  • משמנים עם ספרי שמן את התבנית מאפינס ויוצקים מהבלילה כ 3/4 גובה לתוך השקעים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כ 20-25 דקות, עד שם מקבלים גוון זהוב.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

17 תגובות

  1. נורית רוב הגב

    האם אפשר לעשות מתירס בקופסא
    כמו כן, האם אפשר להפחית בכמות הקמח או לשים משהו אחר במקום

    • בישולצ'יק הגב

      היי נורית את יכולה להכין מתירס בקופסא, אבל עדיף תירס לא מתוק.
      לגבי הקמח את יכולה להחליף בקמח תירס, אבל עדין לא ניסיתי בעצמי או להוריד חצי כוס קמח, אבל לא יותר.
      אשמח לשמוע איך יציא לך

  2. שושי הגב

    אפשר להכין בצורת פשטידה?

  3. רחלי הגב

    לא ציינתם מתי להוסיף את הגבינה הצהובה?

  4. אליה הגב

    מתכון טעים מאוד!!
    את יכולה לעשות גם מתכונים של חביתות
    כלומר תוספות וחביתות יותר משודרגות?

  5. נדב הגב

    "גרגרי תירס קפואים" – האם להכניסם לבלילה כשהם עדיין קפואים או להפשיר קודם? האם אפשר להשתמש בתירס מקופסת שימורים?

    • בישולצ'יק הגב

      היי נדב
      אתה יכול להכניס לבלילה את התירס קפוא או להשתמש בתירס מקופסת שימורים.
      אני אישית מעדיף תירס קפוא כי הוא לא מתוק

      אתה מוזמן לשתף איך יצא לך 🙂

  6. נדב הגב

    שכחתי משהו חשוב: כמה יחידות יוצאות מכמות כזו?

    • בישולצ'יק הגב

      שאלה באמת חשובה (-: ועכשיו אני רואה שבאמת לא רשמתי
      יוצאים 16 יחידות

  7. ענבל הגב

    מוצלח מאוד.
    תודה

  8. הדס הגב

    מה אפשר לשיםבמקום הגבינה הצהובה?

    • בישולצ'יק הגב

      היי הדס
      את יכולה להחליף את הגבינה הצהובה בכל גבינה קשה מגורדת.
      לדוגמה גבינה בולגרית, קשקבל, פטה

  9. סיון הגב

    מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן