מרינדה לשיפודי פרגיות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
מרינדה לשיפודי פרגיות
מרינדה לשיפודי פרגיות מושלמת

מתכון מנצח של מרינדה לפרגיות או מרינדה שיפודי פרגיות, זה תמיד דבר טוב. במיוחד שיום ההמצאות ממש עוד שניה כאן והמנגלים עומדים בהיכון ומוכנים לנפנוף.

 

רכיבים:

1 קילו פרגיות
1/4 כוס שמן זית
1 כף פפריקה
1 כפית גריל עוף
1 כפית כמון
מלח
פלפל

 

אופן הכנה:

  • מניחים בקערה את הפרגיות ומוסיפים את יתר הרכיבים, מערבבים הכול יחד ומשרים את הפרגיות במרינדה למשך כשעתים.
  • מחממים מחבת פסים או את המנגל וקדימה לחגיגה, צולים את הפרגית למשך 3-4 דקות והופכים לצד שני להמשך צליה של עוד 3 דקות.
  • מגישים עם פיתות וסלטים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

7 תגובות

  1. ענתי הגב

    היי -אפשרי בתנור? תודה רבה

    • בישולצ'יק הגב

      היי בגדול את יכולה, רק תכסי את התבנית ברדיד אלומיניום שהשיפודים לא יתיבשו.

  2. ענתי הגב

    היי הכנתי ביום שישי -על מחבת פסים לפי התיבול מעלה -יצא סוףףף.ממש מושלם וטעים.
    תודה.

  3. ענתי הגב

    האם אפשרי תיבול כזה על חזה עוף במחבט פסים?תודה

    • בישולצ'יק הגב

      היי אין בעיה בכלל
      ואם תשרי את החזה עוף במרינדה יום לפני זה יהיה עוד יותר טעים

  4. ענתי הגב

    תודה רבה.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן