מרק פטריות ותפוחי אדמה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מרק פטריות ותפוחי אדמה

תכלס אין כמו צלחת של מרק חם וטעים ולא רק בימי החורף הקרים, במיוחד המתכון הזה של מרק פטריות ותפוחי אדמה שמכינים ממש בכמה דקות ויש לכם סיר מרק על האש. אני מאוד אוהב את המרק הזה כי הוא ממש קליל, מאה אחוז בריאות, ומחמם את הגוף ואת הנפש.

 

רכיבים:

4 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום כתושות
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 סלסלת פטריות- שמפניון ופורטבלו
מלח
פלפל
6 כוסות ציר מרק או מים (אפשר גם 6 כוסות מים עם 2 כפות אבקת מרק)
אופן הכנה:

  • בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל והשום, כשהם מזהיבים מעט מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות ומטגנים למשך כ 10 דקות. מדי פעם לערבב.
  • מתבלים במלח ופלפל
  • מערבבים ומוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה למשך 40 דקות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

4 תגובות

  1. נדב הגב

    שלום. שאלה פשוטה: פטריות שלמות או חתוכות? תודה.

  2. יהודית הגב

    הי. האם יש אפליקציה של בישולצ'יק כדי שאפשר יניה לפתוח כל פעם שרוצים להיכנס לאתר שלך.
    דבר נוסף…. כשמבשלים עם פטריות, האם משתמשים ברגל הפטריה או שזורקים אותה, ואם שוטפים את הפטריות לפני הבישול.

    תודה

    • בישולצ'יק הגב

      היי עדין אין אפליקציה לבישולצ'יק
      פטריות גדלות על מצע סטרילי לכן אין צורך לשתוף אותם, גם אם כן לשתוף עם מעט מים בלי סבון.
      אני משתמש בפטריות עם הרגלים שלהם.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן