מתכון לעוף עם עשבי תיבול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מתכון לעוף עם עשבי תיבול של הדר

מתכון לעוף עם עשבי תיבול, מתכון פשוט טעים, העוף נשאר רך ועסיסי ובזכות עשבי התיבול הוא מקבל טעם עשיר ומשגע. המתכון ממש לא מסובך להכנה וכל מה שנשאר לכם זה להכין איזו תוספת טעימה של אורז או קינואה ואפשר עם ירקות בסגנון אנטיפסטי.

 

רכיבים:

שמן זית
בצל קצוץ דק
3 כרעיי עוף חתוכים
3 גבעולי טימין
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית חווייג'
1/2 כפית כוסברה יבשה
מלח
פלפל
1/2/ צרור פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • בסיר שטוח מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית וכאשר הבצל מזהיב מעט מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים אותו מכל הצדדים עד שהעוף משנה את צבעו.
  • מוסיפים את הטימין והתבלינים: פפריקה, חוייג', כוסברה יבשה, מלח, פלפל ומטגנים למשך 3-4 דקות נוספות.
  • ממשיכים לבשל על אש נמוכה עם מכסה מעט סגור למשך 30 דקות, עד שהנוזלים שהעוף מגיר יצטמצמו.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד 15 דקות נוספות, עד שכמעט ולא נשארים נוזלים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן