פיצה טורטיה

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
פיצה טורטיה

פיצה טורטיה זה בדיוק המתכון למי שאוהב פיצה דקה כמו של פיצה עגבניה, אבל בשתי דקות הכנה. בלי להכין בצק, להמתין שייתפח, ללוש ולרדד, פשוט לוקחים טורטיה, מניחים עליה את המרכיבים ותוך פחות מעשר דקות יש לכם פיצה טורטיה, טעימה שחבל על הזמן. 

מרכיבים:

טורטיות
שמן זית
רוטב לפיצה
גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה או גם וגם

חומרים לרוטב הפיצה:

4 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 כפית מלח
1/2 פלפל שחור

תוספות לפיצה:

בצל
פיטריות
זיתים
טונה
תירס

אופן הכנה לרוטב הפיצה:

  • שופכים את שמן הזית לסיר קטן ונותנים לו להתחמם.
  • מטגנים עד להזהבה קלה את השום הכתוש.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות.
  • מתבלים במלח ופלפל
  • מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ 15 דקות.

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל 200 מעלות.
  • מניחים את הטורטיות על מגש עם נייר אפיה.
  • מורחים כפית שמן זית על כל טורטיה, שמן הזית שומר על טורטיה פריכה במרכז, שלא תתייבש.
  • מורחים את רוטב הפיצה ואם מתעצלים להכין אז אפשר במקום למרוח רסק עגבניות או קטשופ.
  • מפזרים בנדיבות מעל גבינה צהובה או מוצרלה או גם וגם.
  • מוסיפים מעל את התוספות שאתם אוהבים.
  • מכניסים לתנור ל 8-10 דקות עד שהשוליים הופכים להיות שחומים והגבינה מותכת.
  • חותכים לארבע ובתאבון.

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

3 תגובות

  1. דליה הגב

    הכנתי פיצה טורטיה- טעים פשוט וקל

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן