קציצות ברוטב עגבניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קציצות ברוטב עגבניות, עם הרבה רוטב שאפשר לטבול עם לחם או לאכול עם אורז לבן. הנאה מובטחת מכל ביס.

רכיבים:

לקציצות:

750 גרם בשר טחון
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
1/2 כמון
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל טרי טחון
1 ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה

 

לרוטב:

4 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
1 כף פפריקה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל טרי טחון
1/2 כפית כמון
1 כף רסק עגבניות
1 קופסת עגבניות מרוסקות (800גרם)
1/2 1 כוסות מים

אופן הכנה:

קציצות:

  • מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ונותנים לו להתקרר.
  • מוסיפים לבשר את הבצל, תבלינים, ביצה, פירורי לחם ופטרוזיליה ומערבבים את הכול יחד.
  • יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצלחת.
  • מטגנים את הקציצות במחבת עם מעט שמן, רק כדי לסגור אותן מכל הכיוונים.

רוטב:

  • מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את השום.
  • מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומטגנים למשך 3-4 דקות נוספות.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים את הרוטב למשך 5 דקות.
  • מוסיפים את הקציצות ומבשלים עם מכסה סגור למשך 30 דקות.

מוסיפים את הקציצות ומבשלים עם מכסה סגור למשך 30 דקות.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

9 תגובות

  1. מיה הגב

    יצאו ממש טעימות
    תודה רבה על המתכונים המוצלחים

  2. נורית הגב

    הכנתי לילדים הסרבנים שלי והם חיסלו הכול 🙂

  3. שירן הגב

    בישולצ'יק האוכל שלך ממש מוצלח אחלה מתכונים..

  4. רונית הגב

    האם ניתן להשתמש בעגבניות טריות ולא מקופסא?

  5. רונית הגב

    האם ניתן להשתמש בעגבניות טריות במקום עגבניות מקופסא?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן