רולדת תרד וגבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

רולדת תרד וגבינות

רולדת תרד וגבינות משגעת, כמה מחמאות קטפתי שזה היה ממש תענוג. רולדה שמתאימה לאירוח קליל של ארוחה חלבית או כארוחת בוקר או ערב קלילה. בקיצור רולדת תרד וגבינות שמתחסלת בשניות.

 

רכיבים:

1 חבילת בצק עלים
400 גרם תרד
שמן זית
1 בצל קצוץ דק
150 גרם פטה עזים מגורדת
150 גרם גבינה בולגרית מגורדת
1 שן שום כתוש
אופן הכנה:

  • בקערה עם מים רותחים חולטים את עלי התרד למשך 3-4 דקות עד שהם מתרככים ומעבירים למסננת לסינון הנוזלים.
  • במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומעבירים לקערה לצינון ומוסיפים את עלי התרד.
  • מוסיפים לקערה עם הבצל והתרד את הגבינות המגורדות ואת השום ומערבבים הכול יחד.
  • על משטח עבודה חותכים בצק עלים בגודל 30 על 40 ומרדדים מעט את הבצק עלים. במרכז הבצק מניחים את תערובת התרד והגבינות ובעזרת השולים מכסים את התערובת. מעבירים למקפיא למשך שעה לפחות (עדיף יותר).
  • מוציאים את הרולדה מהמקפיא ומניחים בתבנית עם נייר אפיה ומורחים מעט ביצה ומפזרים מעל שומשום.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים למשך 30 דקות, עד שהרולדה מקבלת גוון זהוב.

רולדת תרד וגבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

5 תגובות

  1. אתי הגב

    לא מצויין איזה בצק – בצק עלים? כמה

  2. אתי הגב

    עכשיו ראיתי מצויין רק באופן ההכנה

  3. שוש גבאי הגב

    המתכון נראה נהדר שאלתי
    האם ניתן להכין אותו דבר עם בצק פילו?
    והאם ניתן להכינו יומיים מראש ?
    האם ניתן לשמור במקרר עד האפיה וההגשה?
    או עדיף לשמור במקפיא יומיים ואז לאפות?
    תודה על תשובות בהקדם.

    • בישולצ'יק הגב

      היי שוש את יכולה להכין את הרולדה מבצק פילו, עדין להכין ולהקפיא ומתי שאת רוצה לרק לאפות את הרולדה.
      שתפי איך יצא לך ?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן