רצועות חזה עוף בשומשום בסגנון סיני

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

רצועות חזה עוף בשומשום בסגנון סיני

מנה נוסטלגית של רצועות חזה עוף בשומשום שהייתה הכוכבת העולה בכל מסעדה סינית בארץ. אומנם הלהיט מעט עבר והיום מגישים מנות הרבה יותר מפוארות במסעדות האסיאתיות בארץ, אבל אני תמיד נהנה לעשות מסע קטן בזמן ולהחזיר את עצמי ומשפחתי למה שהינו חלק מזיכרונות הילדות שלי. כמובן שלצורך חוויה מושלמת מומלץ להכין גם תוספת של אורז סיני או פירה.

 

רכיבים:

500 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
3/4 כוס קורנפלור
1/3 כוס מים
2 כפות רוטב סויה
מלח
פלפל
שומשום
שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • בקערה עם רצועות חזה עוף מערבבים את הקורנפלור, מים, רוטב סויה ופלפל. מערבבים טוב את רצועות חזה העוף בבלילה.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר קטן.
  • בקערה נפרדת עם שומשום טובלים את רצועות חזה העוף מכל הצדדים ומטגנים אותם מכל הצדדים עד שהם מזהיבים.
  • מניחים במסננת עם נייר סופג.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

10 תגובות

  1. שני הגב

    האם אפשר לאפות במקום לטגן?
    אם כן כמ זמן ואיזה טמפרטורה

    • בישולצ'יק הגב

      היי שני
      את יכולה לאפות למשך כ 20 דקות ולהפוך לצד שני ולאפות עוד 10 דקות

  2. ריקי הגב

    האם אםשר לשים משהו אחר במקום סויה? תודה.

  3. מיה הגב

    בס״ד

    יצא טעים מאוד אבל טפל בלי מלח. או פתח בנגלה השניה

    • בישולצ'יק הגב

      היי מיה
      תמיד אפשר להוסיף עוד מלח, אבל חשוב לזכור שהרוטב סויה בדרך כלל באוד מלוח

  4. שף מתלמד הגב

    ניסיתי ולא יצא לי טוב!!! פעמים!!!! נלחמתי בקונפלור!!!!וגם השומשום לא נדבק!!!על הפנים!!מצטער אולי יש שיטה או משהו לא נכון שעשיתי אבל בכל אופן לא ממליץ על המתכון!!

    • בישולצ'יק הגב

      שלום לשף
      לא ברור לי למה זה לא יצליח לך ומה זה אומר שנלחמת בקורנפלור?
      אשמח לדעת כדי לעזור 🙂

  5. קארין הגב

    היי, האם אפשר להקפיא לא מטוגן (כמות גדולה) ולטגן בכל פעם שצריך?

    אני לא יודעת איך ואם רוטב סויה עומד בהקפאה…

    תודה!

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן