תבשיל עוף ברוטב סילאן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תבשיל עוף ברוטב סילאן

תבשיל עוף ברוטב סילאן שלא דורש יותר מידי עבודה ויוצא פשוט טעים. העוף והירקות מקבלים טעם מתקתק ועדין, שגורם לך לרצות עוד ועוד מהמנה. התבשיל לא דורש יותר מידי רק תוספת של אורז לבן או קינואה ויש לכם יופי של ארוחה.

 

רכיבים:

שמן
3 כרעיים
1 בצל חתוך לרצועות
4 שיני שום קצוצות
4 תפו"א
400 גרם שעועית ירוקה (חצי חבילה)
מלח
פלפל
1 כף פפריקה
2 כפות סילאן
1 כף רוטב צילי מתוק
2 כוסות מים

 

אופן הכנה:

  • מחממים בסיר שמן, מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומוסיפים את השום לטיגון קל.
  • מוסיפים את תפו"א ומטגנים למשך 3 דקות ומוסיפים את העוף ומטגנים משני הצדדים למשך 5 דקות.
  • מוסיפים את השעועית ומערבבים. סוגרים את מכסה הסיר למשך 3-4 דקות עד שהשעועית מתרככת.
  • מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, סילאן ורוטב צילי מתוק ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה למשך 50 דקות, עד שתפוחי האדמה והעוף מתרככים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

3 תגובות

  1. נדב הגב

    1. באיזה מצב צריכים להיות תפוחי האדמה לקראת הבישול?

    2. הכוונה לגרעיני שעועית קפואים?

  2. פנינה הגב

    הכנתי לשבת
    נראה טוב!!
    מעניין איך ייצא….

    תודה!!!

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן