תבשיל פרגיות עם אורז בסיר אחד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תבשיל פרגיות עם אורז בסיר אחד

לא תמיד יש זמן וכוח לפרויקטים במטבח וכל מה שמתחשק זה להכין משהוא מהיר וטעים ואם אפשר שהיא גם בסיר אחד. אם זה המצב שלך? אז זאת המנה המנצחת. תבשיל פרגיות עם אורז בסיר אחד, בלי הרבה כאבי ראש, בלי הרבה עבודה והכל בסיר אחד כבר אמרתי?

 

רכיבים:

1 קילו פרגיות או חזה עוף פרוס לקוביות קטנות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 שיני שום כתוש
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1 כף פפריקה
3 כוסות אורז
2 כפות סילאן
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח
פלפל
1 כף אבקת מרק
1/2 4 כוסות מים חמים

 

אופן הכנה:

  • מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל מתחיל מעט להזהיב ומוסיפים את הפרגיות. מטגנים את הפרגיות עד שהם משנות צבע.
  • מוסיפים את הגזרים ומטגנים למשך כשתי דקות נוספות.
  • מתבלים עם פפריקה, מלח ופלפל ומוסיפים את האורז, מערבבים מעט ומטגנים עוד שתי דקות.
  • מוסיפים את הסילאן ורוטב צ'ילי מתוק ומערבבים שוב.
  • מוסיפים לסיר את המים החמים ואבקת מרק, מערבבים מעט ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש נמוכה כ- 30 דקות או עד שכל המים מתאדים והאורז מוכן.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. לאה בירמן הגב

    האם אפשר להכין את העוף עם פסטה במקום אורז. והאם צריך קודם לבשל את הפסטה?

    • בישולצ'יק הגב

      היי לאה
      את חייבת לבשל את הפסטה לפני ולטגן את העוף ואז התיבול אותו הדבר

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן