אנטיפסטי בקלי קלות

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp
אנטיפסטי בקלי קלות
אנטיפסטי בקלי קלות

יש משהו מאוד מיוחד באנטיפסטי, מגוון הירקות נותן למנה הזאת צבעוניות משגעת ואם אתם מכינים אנטיפסטי כתוספת לארוחה לאורחים ללא ספק תקצרו ים של מחמאות.
אני מאוד אוהב להכין אנטיפסטי גם כתוספת לסנדביצ'ים או כארוחת ערב קלילה. עם הירקות ניתן לשחק ופשוט להכניס לתבנית את מה שיש במקרר.

רכיבים:

2 בטטות
2 קישואים
1 גמבה
1 בצל סגול
1 כף טימין
מלח גס

אופן הכנה:

  • חותכים את הירקות לחתיכות בעובי 1 ס"מ ומסדרים אותם בתבנית עם נייר אפיה בשכיבה כמו רעפים.
  • מערבבים בקערה שמן זית עם מלח, פלפל וטימין, ומורחים על הירקות.
  • עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 למשך 45 דקות. עד שהירקות מתרככים.
  • מסירים את רדיד האלומיניום, מעלים את הטמפרטורה בתנור ל 220 מעלות ומחזירים את תבנית הירקות להמשך אפיה של כ 25 דקות נוספות. עד שהירקות מקבלים גוון שחום מעט.

אנטיפסטי 1
אנטיפסטי 3
אנטיפסטי 2
אנטיפסטי

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

6 תגובות

  1. נורית הגב

    תודה רבה יצא ממש מוצלח

  2. מיטל הגב

    לשים על אפייה או גריל?

  3. רותי ענבר הגב

    הכנתי בצל ממולא זה יצא פשוט מעולה ,בארוחה אחת חוסלו כל הבצלים.

    תודה פשוט תודה על המתכון הנפלא.

    רותי ענבר

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן