תבשיל אפונה וגזר

תבשיל אפונה וגזר

אין כמו התוספות האלו שלוקח חמש דקות להכין והן יוצאות סופר טעימות ולא רק זה הן תמיד מזכירות טעם של בית. תבשיל אפונה וגזר הוא בדיוק התוספת הזו, מכינים אותה בצ'יק והיא משתלבת עם כל כך הרבה דברים כמו אורז, קינואה, ביחד עם עוף בגריל או קציצות.

 

רכיבים:

2 כפות שמן לטיגון
1 בצל קצוץ דק
1 שקית של אפונה עם גזר (800 גרם)
1 כף פפריקה
מלח
פלפל
1 רסק עגבניות קטן
1/2 1 כוסות מים
אופן הכנה:

  • מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
  • מוסיפים את השקית של האפונה וגזר ומטגנים עד שהאפונה והגזר מפשירים.
  • מוסיפים את הפפריקה, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ 25 דקות, עד שהאפונה והגזר רכים.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

6 תגובות

  1. עינת הגב

    היי

    אם אשים עגבניות רגילות או עגבניות שרי תמר במקום הרסק זה יפגע בטעם לדעתך?

    ומה לגבי גזר טרי עם אפונה קפואה במקום גזר מהשקית?

    יש טעם?

    תודה.

    • בישולצ'יק הגב

      היי אין בעיה לעשות שינוים כמו שהצעת, בטוח שזה יצא טעים 🙂

  2. ציפי ק. הגב

    המתכונים נראים כל כך פשוטים להכנה . עושה לי חשק להכין. תודה רבה.

    מקווה לעשות כן.

    • בישולצ'יק הגב

      היי ציפי
      תודה רבה על הפירגון
      אשמח לדעת מה הכנת ואיך יצא 🙂

  3. מרגלית הגב

    שלום לך
    נכנסתי פעם ראשונה לאתר והדפסתי את המתכון. יצאו לי 7 עמודים בצבע שאין לי צורך בהם. מדוע אי אפשר להדפיס רק את המתכון ? ראה באתר של ניקי ב.חבל על הצבע והעמודים שנזרקים לפח.

    • בישולצ'יק הגב

      היי מרגלית
      אני אבדוק מה ניתן לעשות
      מסכים איתך שזה סתם בזבוז של דפים ועצים
      תודה רבה לך על תשומת הלב

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד