חזה עוף במרינדה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

המתכון הזה הוא ממש של עצלנים, אבל באמת שלא צריך יותר מזה בשביל להכין חזה עוף במרינדה. חשוב לא לטגן יותר מידי את החזה עוף בכדי לא ליבש אותו, כך הוא נשאר רך ועסיסי ואם רוצים אפשר להחליף את החזה עוף בפרגיות. זו מנה מצוינת שהולכת טוב ליד אורז, פתיתים או תפוחי אדמה וירקות אפויים או מבושלים.

רכיבים:

1 קילו חזה עוף
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל
1/2 כפית מלח
1/3 כוס שמן זית

אופן הכנה:

  • מערבבים בכוס או צלוחית את כל התבלינים יחד, מוסיפים את שמן הזית לתערובת התבלינים.
  • שופכים את המרינדה אל הקערה עם החזה עוף, מורחים את החזה עוף במרינדה ומשרים למשך חצי שעה לפחות. אפשר גם כל הלילה עטוף בניילון ניצמד במקרר.
  • מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה, כאשר המחבת ממש חמה מניחים את החזה עוף לטיגון. מטגנים למשך 3-4 דקות והופכים לעוד שתי דקות טיגון בצד השני.

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

3 תגובות

  1. רונית הגב

    אם עושים את המתכון עם חצי קילו עוף האם צריך לשנות את התבלון לחצי ממה שרשום?

    • בישולצ'יק הגב

      היי רונית
      בגדול כן כדי להוריד את הכמות בחצי ואז לבדוק ולשפר תיבול לפי הטעם.

  2. תבשיל ירקות תוספת מושלמת של תבשיל ירקות קל וטעים- בישולצ'יק הגב

    […] מחמש דקות להכין, מצוין כתוספת לכל ארוחה עם שניצלים, חזה עוף, לצד אורז או […]

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן