טריפל פאי רועים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

טריפל פאי רועים

פאי רועים הוא אחד המתכונים המנצחים, הוא מאוד קל להכנה, קשה להרוס אותו, מאוד טעים ותמיד קוצרים עליו מחמאות. המתכון הזה של טריפל פאי רועים משלש את החוויה עם עוד שכבה של בטטה שמוסיפה טעם מושלם למנה.

 

רכיבים למחית:

4 תפו"א
2 בטטות
מלח
פלפל
שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתוש

 

לתערובת בשר:

1/2 קילו בשר טחון
שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
1 רסק עגבניות
מלח
פלפל
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה

 

אופן הכנה:

  • מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות ומרככים אותם בסיר עם מים חמים. כאשר הם מתרככים מפרידים בין תפו"א והבטטה ומועכים כל אחד מהם למחית חלקה.
  • בסיר מטגנים את הבצל עם שמן זית וכשהוא מעט מזהיב מוסיפים את השום להמשך טיגון קצר. מחלקים את הבצל והשום המטוגנים בין תערובת תפו"א והבטטה ומערבבים.
  • באותו הסיר שבו טוגן הבצל עם שמן זית, מטגנים שוב בצל, שהוא מעט מזהיב מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שהוא משנה את צבעו.
  • מוסיפים את רסק העגבניות, מלח, פלפל, כמון ופפריקה ומטגנים למשך 3-4 דקות נוספות.
  • בתבנית מניחים את מחית תפו"א ומשטחים לגובה אחיד, מעל מניחים את הבשר טחון ומישרים לגובה אחיד. מעל מניחים את מחית הבטטה ומישרים לגובה אחיד.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואופים 40 דקות.

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

8 תגובות

  1. אוסנת הגב

    טעים טעים טעים, שילוב מנצח!

  2. ורדית אלמוג הגב

    ניסיתי, די הרבה עבודה – אבל התוצאה ממש ממש טעימה – אהבתי !!

  3. ליה הגב

    מתכון מעולה… חוסל

  4. הדס הגב

    נשמע מעולה!
    מה גודל התבנית?
    אינגליש קייק אחת או שתיים?

    • בישולצ'יק הגב

      היי הדס
      אני הכנתי בתבנית בגודל 30 על 20
      אבל את יכולה להכין את זה גם בשתי תבניות אינגליש קייק

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן