ירקות מוקפצים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

ירקות מוקפתים בסיגנון אסייתי

להכין ירקות מוקפצים זה באמת כלום עבודה ואם מקפיצים את הירקות נכון זה יוצא ממש טעים. כל מה שנשאר זה להכין אורז לבן או נודלס ועליהם להניח את הירקות המוקפצים.

 

רכיבים:

2 חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות
1 בצל חתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 גמבה חתוכה לרצועות
2 קישואים חתוכים לרצועות
1/2 כוס רוטב סויה
1/3 רוטב טריאקי
1 כפית תמרהינדי
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת ווק עם מעט שמן ומטגנים את נתחוני העוף, עד שהם נסגרים. מוציאים את העוף ומניחים בצלחת בצד.
  • בווק החם מקפיצים את הבצל, עד שהוא מעט מזהיב ומוסיפים את הגזר, הגמבה והקישואים. (חשוב להקפיץ את הירקות לפני רמת הקושי של הירק מהקשה לרך).
  • שהירקות מתרככים ממש מעט מוסיפים את ניתחוני העוף לירקות ומערבבים.
  • מוסיפים רוטב סויה, רוטב טריאקי, תמרהינדי ורוטב צ'ילי מתוק ומקפיצים תוך כדי ערבוב עד שכל הירקות והעוף נספגים ברוטב ומורידים מהאש.

 

טיפים של בישולצ'יק:

  • בכדי להקפיץ ירקות בצורה טובה חשוב מאוד לדאוג שהווק יהיה ממש חם.
  • בכדי שהירקות לא יהיו רכים מידי חשוב לתת להם הקפצה קצרה בווק ממש חם , להוסיף את הרטבים ולהמשיך להקפיץ לעוד זמן קצר בלבד עד שכל הירקות מתעטפים ברוטב.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן