כבד עוף עם בצל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
כבד עוף עם בצל
כבד עוף עם בצל מתכון פשוט וטעים

מתכון מאוד פשוט להכנה של כבד עוף עם בצל, מתובל היטב ובעל טעמים מזרחיים. רק להכין פירה או אורז ויש לכם יופי של ארוחה.

 

רכיבים:

שמן
1 קילו כבד עוף
3 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מלח
פלפל

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
  • מוסיפים את הכבד עוף ומטגנים משני הצדדים, חשוב מאוד לא לטגן יותר מידי את הכבד שלא יתיבש.
  • מתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן