כבד עוף עם בצל

כבד עוף עם בצל
כבד עוף עם בצל מתכון פשוט וטעים

מתכון מאוד פשוט להכנה של כבד עוף עם בצל, מתובל היטב ובעל טעמים מזרחיים. רק להכין פירה או אורז ויש לכם יופי של ארוחה.

 

רכיבים:

שמן
1 קילו כבד עוף
3 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
מלח
פלפל

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
  • מוסיפים את הכבד עוף ומטגנים משני הצדדים, חשוב מאוד לא לטגן יותר מידי את הכבד שלא יתיבש.
  • מתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד