כבד עוף עם תפוחי אדמה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

כבד עוף עם תפוחי אדמה

תבשיל של כבד עוף עם תפוחי אדמה שמאוד קל להכין ויוצא ממש טעים. מתכון מנצח לימים שאין הרבה זמן לעמוד במטבח ועדין רוצים להכין לאכול משהוא טעים ומהיר.

 

רכיבים:

שמן לטיגון
1/2 קילו כבד עוף
2 בצלים פרוסים לרצועות
6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כף פפריקה
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
מלח
פלפל
1 כוס מים

 

אופן הכנה:

  • מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את תפוחי אדמה ומטגנים למשך 5 דקות.
  • מתבלים עם פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל ומערבבים.
  • מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  • מזיזים את תפוחי האדמה לצדדים ויוצרים גומחה, מוסיפים את הכבדים ומטגנים על אש גבוה למשך 5 דקות.
  • מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות נוספות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

תגובה אחת

  1. ענתי הגב

    נראה מעולה. לא צריך לשרוף את הכבדים קודם?תודה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן