כדורי תפוחי אדמה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

כדורי תפוחי אדמה

כדורי תפוחי אדמה שהילדים שלי מחסלים בשניות, הם כל כך קלים להכנה וסופר טעימים, קריספיים מבחוץ ונמסים בפה מבפנים.

 

רכיבים:

5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים
1/2 כוס גבנ"צ מגורדת
3 כפות קמח
1 ביצה
מלח
פלפל
פירורי לחם
אופן הכנה:

  • בסיר מבשלים את תפוחי האדמה המקולפים, עד שהם מתרככים, מסננים את המים ומועכים אותם לפירה אחיד וחלק.
  • מוסיפים גבינה צהובה, קמח, ביצה, מלח, פלפל ומערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה.
  • בקערה עם פירורי לחם עוטפים את כדורי תפוחי האדמה מכל הצדדים. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • מכניסים את כדורי תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים 25 דקות. הופכים את הכדורים וממשיכים לאפות לעוד 10 דקות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

4 תגובות

  1. ירדן הגב

    תודה רבה יצא מצוין
    הילדים ממש חיסלו את זה, איזה כיף

  2. אמא הגב

    לא טעים בכלל!!!
    ממש חבל על מה שהכנתי..

  3. מירב הגב

    עם קצת שדרוגים, יצא נפלא. במקום תפ"א אחד (מתוך החמישה), הוספתי בטטה, קצת עשבי תיבול יבשים בשביל הטעם, וחמאה בפירה.
    אבל זמן האפייה היה ארוך יותר ממה שכתוב, כי הם עדיין היו מאוד רכים.
    אחלה תוספת לארוחת חנוכה 🙂

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן