מאפינס שוקולד צ'יפס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מאפינס שוקולד צ'יפס ללא ספק יכול להיות אחת הבחירות הטובות ליד הקפה, הכנתי לכם מתכון שמכינים בחמש דקות (עם הילדים קצת יותר). אצלנו בבית הם שורדים בקושי יומיים, מרוב שהם טעימים.

רכיבים:

2 ביצים
100 גרם חמאה מומסת או 1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1 גביע יוגורט או שמנת חמוצה (200 גרם) או כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס (ראו טיפ של בישולצ'יק למטה)

 

אופן הכנה:

  • בקערה מערבבים את הביצים, חמאה ואת הסוכר.
  • מוסיפים את התמצית וניל והיוגורט ומערבבים לבלילה אחידה.
  • מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שהוא נטמע בתערובת.
  • מוסיפים את השוקולד צ'יפס, מומלץ לערבב בקלילות ובמהירות שהשוקולד לא ישקע בתחתית.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים או למנג'טים של מאפינס.
  • מפזרים מעל עוד שוקולד צ'יפס
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כ 15 דקות, אופים עד שהמאפינס מקבל גוון זהוב. 

טיפ של בישולצ'יק:

כדי למנוע את זה שהשוקולד צ'יפס שוקע בתחתית המאפינס, מומלץ לערבב את השוקולד צ'יפס עם כפית קמח לפני שמוסיפים אותו לתערובת.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן