מרק בטטות ג'ינג'ר ותפוז בניחוח אסייתי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מרק בטטות ג'ינג'ר ותפוז בניחוח אסייתי

מרק בטטות ג'ינג'ר ותפוז בניחוח אסייתי ללא ספק זהו אחד המרקים האהובים עלי, הניחוח האסייתי, השילוב שבין חמיצות התפוז, חריפות הג'ינג'ר והמתיקות של הבטטה יוצרים את השילוב שמעורר את החושים וגורם לכל לרצות עוד קערה מהמרק בטטות המדהים הזה.

מרכיבים:

60 גרם חמאה
5 בטטות בינוניות, קולפות וחתוכות לקוביות
2 בצלים קצוצים דק
3 גזרים פרוסים
1 שורש סלרי, חתוך לקוביות
1 כף ג'ינג'ר מגורד דק
4 שיני שום, כתושות
מלח ופלפל שחור גרוס
1/4 כפית צ'ילי טחון
מיץ מתפוז גדול
6 כוסות מרק צח או מים (אני שם כף אבקת מרק על כל 2 כוסות מים)
1 מיכלים קרם קוקוס (לא חייבים טעים מאוד גם בלי)

אופן ההכנה:

  • ממיסים בסיר גדול את החמאה. מוסיפים את כל הירקות, הג'ינג'ר והשום, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי ומאדים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
  • מוסיפים את מיץ התפוזים והמרק הצח, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה 45 דקות.
  • מרסקים את המרק בבלנדר מוט. מערבבים פנימה את הקרם קוקוס (לא חובה) ומביאים לרתיחה. טועמים ומשפרים תיבול.
  • מגישים חם בימי החורף הקרים או בכל הזדמנות אחרת
  • בתאבון
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

6 תגובות

  1. סיגלית הגב

    קודם כל זה נראה טעים בשילוב של המרכיבים חובה לנסות

    • בישולצ'יק הגב

      היי סיגלית, המרק הזה הוא אחד המוצלחים ביותר
      שמח שהיה לך טעים

  2. אורית הגב

    איפה הג׳ינג׳ר במרכיבים? כמה צריך?

  3. מלי הגב

    ,היי
    מהו התחליף לחמאה?

    • בישולצ'יק הגב

      היי מלי
      הכי פשוט שיש, שמן זית משהו כמו 3 כפות 🙂
      לא ניסיתי עדין אבל נראה לי שגם שמן קוקוס יכול להיות מתאים

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן