מרק בצל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
מרק בצל

מרק בצל הוא אחד המרקים הקלסיים והכי טעימים שיש. אבל הדרך לשלמות הזאת עוברת בסיר מלא בצל חתוך לרצועות וגם כמה דמעות בגלל הבצל. שכל אלו לא ממש רומזים על כך שהולך להיות כאן מרק בצל טעים בטירוף. אבל עם קצת סבלנות אתם תקבלו מרק בצל טעים, מנחם, שיגרום לימי החורף הקרירים להרגיש הרבה יותר חמים. ממש מומלץ לאכול אותו עם הקרוטונים וגבינה צהובה מגורדת מעל, זה משדרג את המרק עוד יותר.

רכיבים:

8 בצלים
50 גרם חמאה
1 כף קמח
1/2/ כוס מים קרים
מלח
פלפל
6 כוסות מים
3 כפות אבקת מרק בצל

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הבצל לרצועות ומעבירים לסיר ביחד עם החמאה, מבשלים את הבצל ומדי פעם מערבבים. עד שהבצל מקבל גוון זהוב, התהליך יכול לקחת 20-30 דקות אז קצת סבלנות. במיוחד בהתחלה שהסיר מלא בצל ולא נראה איך כל הדבר הזה הולך להפוך להיות מרק בצל טעים.
  • מוסיפים לחצי כוס מים את הכף קמח ומערבבים היטב, עד שהקמח נטמע ומוסיפים את המים עם הקמח לסיר ומערבבים טוב.
  • מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ואת האבקת מרק בצל, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ 30 דקות.
  • מומלץ להגיש עם קרוטונים וגבינה צהובה מגורדת.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן