מרק גריסים חורפי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מרק גריסים חורפי

מרק גריסים מסמן בשבילי את תחילתו של החורף, הכיף הגדול שמרק הזה יכול להיות ממש ארוחה בפני עצמה. מרק גריסים לא דורש הרבה יותר עבודה ממרק עוף רגיל, אבל הוא ללא ספק משדרג אותו. אז שיהיה לכם חורף חמים וטעים.

 

רכיבים:

שמן
1 בצל חתוך לרצועות
3 שיני שום פרוסות
3/4 כוס גריסים
1 גזר גדול חתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
מלח
פלפל גרוס
1 כפית כורכום
4 גבעולי סלרי חתוכים עם העלים
1/2 1 ליטר מים
1 כף אבקת מרק

 

אופן הכנה:

  • בסיר מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט, מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2-3 דקות.
  • מוסיפים את הגריסים ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך 3-4 דקות.
  • מוסיפים לסיר גזר, תפוחי אדמה, בטטה ומתבלים עם מלח, פלפל וכורכום. מוסיפים את המים, אבקת מרק, והסלרי.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעה, עד שהירקות רכים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

2 תגובות

  1. רונית הגב

    הכנתי ויצא חסר טעם..נראה כי צריך להוסיף תבלין נוסף שיוסיף טעם

  2. אתי הגב

    כדי להוסיף לשיפור הטעם:
    שמיר קצוץ
    תפו"א בינוני חתוך לקוביות קטנות
    קישוא בינוני חתוך לקוביות קטנות
    חצי כוס עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים (מומלץ לשלב)
    שליש כפית כמון, רבע כפית פלפל שחור

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן