מתכון לפיצה דקה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

מתכון לפיצה עם בצק דק

אצלנו במוצאי שבת זה פיצה, מי שאוהב לאפות פיצה בבית מכיר את הריח הזה שממלא את הבית ואי אפשר לעמוד בו. הפעם הכנתי מתכון לפיצה עם בצק דק, שיצא ממש אבל ממש טעים. אז כדאי לכם לנסות אותו בבית, אבל זהירות הוא סופר ממכר.

רכיבים:

3 כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
1 כוס מים חמימים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר

 

אופן ההכנה:

  • בקערה גדולה מערבבים את המים יחד עם הסוכר, מלח, שמן זית והשמרים ולהניח להם עד שעולה קצף. (זה לוקח משהו כמו 10 דקות)
  • לקערה של מיקסר עם וו לישה, מוסיפים את הקמח ואת הנוזלים עם השמרים ולשים עד לקבלת בצק גמיש.
  • מוציאים את הבצק מהקערה ולשים אותו קלות על משטח מקומח.
  • משמנים את הקערה עם שמן זית ומניחים את הבצק בתוכה. מכסים במגבת ונותנים לו לתפוח במקום חמים למשך כשעה עד שעה וחצי.
  • כאשר הבצק תפח מעבירים אותו למשטח מקומח ומרדדים לבצק דק, בגודל התבנית.
  • מעבירים את הבצק את הבצק המרודד לתבנית עם ניר אפיה או תבנית פיצה.
  • נותנים לו לתפוח שוב כ 10 דקות על התבנית.
  • מורחים רוטב פיצה, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ותוספות מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים כ 10-15 דקות. עד שהשולים מעט מזהיבים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן