סלט חצילים פיקנטי

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

סלט חצילים פיקנטי שמכינים ממש בכמה דקות ויוצא ממש טעים, מושלם לארוחה או לכריכים. אצלנו הסלט הזה ממש להיט.

רכיבים:

2 חצילים פרוסים לקוביות
שמן זית
כפית שום כתוש
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
מלח
פלפל
1 חבילת עגבניות מגורדות 260 גרם
1/4 כוס מים

 

אופן הכנה:

  • פורסים את החצילים לקוביות לא קטנות מידי, מניחים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים על החצילים שמן זית.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 25-30 דקות, עד שהחצילים נהיים רכים ומצטמקים.
  • מחממים בסיר מעט שמן זית עם שום כתוש, מוסיפים את פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כמון, מלח ופלפל. מבשלים למשך שתי דקות תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים את העגבניות המגורדות, מערבבים מעט ומוסיפים את המים ומבשלים על אש נמוכה למשך 5 דקות.
  • שהחצילים מוכנים מעבירים אותם לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן