סלט חצילים פיקנטי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

סלט חצילים פיקנטי שמכינים ממש בכמה דקות ויוצא ממש טעים, מושלם לארוחה או לכריכים. אצלנו הסלט הזה ממש להיט.

רכיבים:

2 חצילים פרוסים לקוביות
שמן זית
כפית שום כתוש
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
מלח
פלפל
1 חבילת עגבניות מגורדות 260 גרם
1/4 כוס מים

 

אופן הכנה:

  • פורסים את החצילים לקוביות לא קטנות מידי, מניחים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים על החצילים שמן זית.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 25-30 דקות, עד שהחצילים נהיים רכים ומצטמקים.
  • מחממים בסיר מעט שמן זית עם שום כתוש, מוסיפים את פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כמון, מלח ופלפל. מבשלים למשך שתי דקות תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים את העגבניות המגורדות, מערבבים מעט ומוסיפים את המים ומבשלים על אש נמוכה למשך 5 דקות.
  • שהחצילים מוכנים מעבירים אותם לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן