סלט סלק מבושל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

סלט סלק מבושל

יש לי אהבה גדולה לסלק אבל ללא ספק סלט סלק מבושל הוא מתכון שמככב אצלי. מומלץ להכין סלט סלק מבושל יום לפני שכל הטעמים יספגו כמו שצריך.

 

רכיבים:

2 סלקים
3 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ
כפית סוכר לבן או חום
מלח
פלפל

אופן הכנה:

  • בסיר עם מים רותחים מרככים את הסלקים, מקררים ומקלפים.
  • חותכים את הסלקים לרצועות, קוביות או כל צורה שאוהבים ומניחים בקערה.
  • מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

 

המלצה של בישולצ'יק:

  • מומלץ להשתמש בכפפות חד פעמיות כשעובדים עם סלק מכיוון שהוא מאוד מלכלך.
  • סלט סלק צריך לספוג את הטעמים לכן מומלץ להכין אותו כשעה לפחות לפני ההגשה, ואם אפשר עדיף אפילו יום לפני.
  • ניתן גם להוסיף כוסברה או שמיר ושתי שיני שום למי שאוהב.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

3 תגובות

  1. שלומית הגב

    תודה רבה יצא ממש טעים
    ובאמת מתכון פשוט וקל
    תודה רבה

  2. חנה הגב

    שלום לך, תודה על המתכון

    אשמח אחת ולתמיד לדעת
    כמה זמן בערך הסלק צריך להתבשל ?

    אני תמיד מאוכזבת שהוא עוד לא רך

    חנה

    • בישולצ'יק הגב

      היי חנה
      זה תלוי בגודל שלו, אבל סלק גדול אני מבשל לפחות 45 עד שעה.
      אישית אני אוהב את הסלק אלדנטה, שהוא לא ממש רך, אם את רוצה אותו יותר רך אז תני לו עוד כמה דקות של בישול.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן