ספגטי ברוטב עגבניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

ספגטי ברוטב עגבניות כמו של אמא

ספגטי ברוטב עגבניות הוא אחד מהזיכרונות שיש לי בתור ילד ושאני אוהב לאכול עד היום. אני זוכר את אותם הרגעים שהייתי חוזר מבית הספר או מהצבא ואת האמת עד היום כשאני מגיע לאימי ומגלה שהכינה סיר גדול של ספגטי ברוטב עגבניות עם שניצל חם ופריך או קציצות אני מתמלא אושר גדול ותאבון.

 

רכיבים:

שמן זית
4 שיני שום כתוש
1 חבילת רסק עגבניות קטנה
מלח
פלפל
1 כפית פפריקה
1 חבילת ספגטי

אופן הכנה:

  • בסיר עם מים חמים מכינים את הספגטי לפי ההוראות הרשומות על האריזה.
  • בסיר נוסף מחממים מעט שמן זית ומטגנים ממש קלות את השום, זהירות שום נוטה להישרף בשניות. כשהשום קיבל גוון מעט זהוב מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
  • מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה ומערבבים, נותנים לזה טיגון קצר של 2-3 דקות ומכבים את האש.
  • מסננים את הספגטי מהמים ומעבירים אותו לסיר עם רוטב העגבניות ומערבבים טוב עד שהספגטי סופג את רוטב העגבניות והוא מקבל גוון אדום אחיד.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

6 תגובות

  1. שושי הגב

    את לא מופיעה קצת מים לרוטב שהפסטה תהיה יורת עסיסית בערבוב הרוטב.
    זה לא יוצא יבש מדי?

  2. נתן גרוסמן הגב

    החבילת רסק עגבניות כמה גרם זה?

    • בישולצ'יק הגב

      היי נתן
      חבילת רסק של 100 גרם

      • נתן גרוסמן הגב

        אם יש כבר שום בתוך הרוטב עגבניות לא חייב להכניס לרוטב בנוסף? ואם אני אוסיף חצי כפית סוכר בערך זה ישנה את הטעם?

        • בישולצ'יק הגב

          היי נתן
          אם יש כבר שום ברוטב עגבניות אז אין צורך להוסיף עוד שום.
          לגבי הסוכר אני מעדיף כמה שפחות, אז לא הייתי מוסיף, אבל חצי כפית לא תשנה את הטעם כל כך.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן