עוגיות טחינה טעימות ומהירות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

עוגיות טחינה טעימות ומהירות

מכירים את הימים האלה שמה שרוצים סך הכל זה משהו מתוק ליד התה או הקפה? אז היום זה היום!!! אבל… כבר שעות הערב המאוחרות והילדים רק הלכו לישון.

חשבתי מה אפשר להכין שיהיה מהיר, ידרוש מעט עבודה וזמן, ויחזיק למהלך השבוע.

מיד נזכרתי במתכון מנצח של שכנתי שרית היקרה והמוכשרת- עוגיות טחינה בכלום עבודה.

רכיבים:

200 גר' חמאה רכה
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס טחינה גולמית

אופן הכנה:

  1. לערבל את החמאה עם הסוכר עד איחוד הרכיבים.
  2. להוסיף את הקמח, אבקת האפייה, סוכר וניל וטחינה גולמית ולערבל. כאשר החומרים התערבבו ונטמעו יחד העיסה מוכנה.
  3. לגלגל כדורים קטנים עד בינוניים מהעיסה.
  4. להניח בתבנית עם מקום אחת מהשנייה מאחר והעוגיות תופחות באפייה.
  5. להכניס לתנור 170 מעלות על תוכנית טורבו למשך 12 דקות.
  6. להוציא ברגע שהעוגיות מתחילות להזהיב מעט בשוליים.
  • אפשר להוסיף אגוזים קצוצים לתערובת, כמו כן ניתן לקשט כל עוגייה עם אגוז שלם  – אך לפני כן יש להבריש מעט עם ביצה על מנת שיתאחדו.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

9 תגובות

  1. מירב הגב

    העוגיות טחינות טעימות ומתמוססות בפה! מדהים!
    וגם לא פחות חשוב ממש קלות ומהירות להכנה.. יאמי!!

  2. ורד הגב

    הכנתי את העוגיות והם יצאו מעולות

  3. מיכל הגב

    כדי שיצא פרווה, מה אפשר לשים במקום חמאה?

  4. דודי הגב

    יצאו קצת יבשות,קימחיות כאלה,ניראה שחסר מרכיב,הבסיס טעים

    • בישולצ'יק הגב

      שלום דודי
      אני לא יודע למה יצאו העוגיות קימחיות, השתמשת בכוס מדידה או בכוס מטבח רגילה?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן