עוגיות שוקולד נוטלה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

עוגיות שוקולד נוטלה

יש לי אהבה לעוגיות, אבל לא תמיד יש לי זמן לעמוד שעה במטבח ולהכין. במצבים שהזמן קצר המתכון הזה של עוגיות שוקולד נוטלה מגולגלות תמיד מציל אותי. הן יוצאות פריכות וטעימות מאוד ובאמת מכינים אותן בצ'יק.

 

רכיבים:

1/2 3 כוסות קמח
1 כף אבקת אפיה
3/4 כוס אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2/3 כוס חלב
שוקולד נוטלה
אבקת סוכר לקישוט

 

אופן הכנה:

  • במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת אפיה, סוכר וחמאה, עד שמתקבלת תערובת מעט פרורית.
  • מוסיפים את החלב בשלבים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • יש לחלק את הבצק לשלוש.
  • מרדדים את הבצק למלבן בעובי של 1/2 ס"מ.
  • מורחים שוקולד נוטלה על הבצק ומגלגלים.
  • מניחים את גלילת הבצק על תבנית עם נייר אפיה שהחיבור כלפי מטה על מנת שהגלילה לא תפתח בזמן האפייה.
  • לסמן על הבצק חריצים במרווח של 2-3 ס"מ.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ואופים למשך 25 דקות.
  • מצננים מעט מפזרים אבקת סוכר מעל ופורסים עם סכין חדה לעוגיות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

18 תגובות

  1. שרון הגב

    נראה ממש טוב ובאמת מתכון פשוט
    תודה רבה

  2. ורד הגב

    תודה רבה
    חיבת לנסות

  3. חנה הגב

    אפיתי את העוגיות ויצאו מזה טעימות חבל על הזמן קל ומהיר להכנה.

  4. ריקי הגב

    ממליצה להחליף את החלב בשמנת חמוצה

  5. נדיה הגב

    עשיתי את העוגיות זה נפלאה נמס בפה תודה עבור המתכון

  6. בתיה הגב

    עוגיות נוטלה מעדן ובאמת קל מאד כל ההכנה.אבל הן נפתחות מלמעלה האם יש דרך לשמור על שלמותן,אולי להוריד את החום

  7. דוד הגב

    איזה קמח?

  8. שרית הגב

    אפשרי לעבד את הבצק ביד ולא במעבד מזון? זה יצא טוב?

    • בישולצ'יק הגב

      היי שרית בגדול עדיף להכין בצק פריח עם מעבד מזון
      אבל אם אין אז אפשר בידים, רק לא לעבוד עם הבצק יותר מידי שלא התייבש

  9. חיה הגב

    אפשר להחליף את החמאה לשמן?אם כן מה הכמות?

    • בישולצ'יק הגב

      היי חיה
      אין אפשרות להחליף את החמאה בשמן בבצק פריך, מכיוון שהחמאה מחברת את יתר המרכיבים ולא רק מכניסה שומניות לבצק.

  10. סיסי הגב

    כמה פשוט, ככה טעים יותר. עוגיות נפלאות.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן