עוף בהרט עם תפוחי אדמה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

עוף בהרט עם תפוחי אדמה

מתכוני עוף הם תמיד דבר מבורך, אין שבוע שאני לא שובר את הראש איך לבשל את העוף. הפעם הכנתי עוף בהרט עם תפוחי אדמה ואם לומר את האמת יצא ממש טעים, אז החלטתי לשתף אתכם.

 

רכיבים:

שמן
2 בצלים חתוכים לרצועות
4 שיני שום פרוסות
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 כרעים חצויים
מלח
פלפל
1 כפית בהרט
1 כפית כמון
1 כף פפריקה
1/2 כפית כורכום
1/2 1 כוסות מים
עלי סלרי משלושה ענפים

אופן הכנה:

  • מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט, מוסיפים את השום.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם למשך 3-4 דקות, מוסיפים את העוף ומטגנים הכול יחד עד שהעוף מתחיל לשנות את צבעו.
  • מתבלים עם מלח, פלפל, בהרט, כמון, פפריקה, כורכום ומערבבים עד שהעוף ותפוחי האדמה עטופים בתבלינים. מוסיפים את המים ועלי הסלרי ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש נמוכה כ 45 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים והעוף מוכן.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן