עוף בקולה ותפוחי אדמה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

עוף בקולה ותפוחי אדמה

עוף בקולה ותפוחי אדמה תמיד נשמע לי מוזר, אבל כל כך הרבה אנשים ספרו לי שזה יוצא פשוט טעים, אז הייתי חייב לנסות את זה בבית. כן, הקולה אכן נותן לעוף מתיקות עדינה והוא יוצא רך ובאמת באמת טעים.

 

רכיבים:

6 חלקי עוף
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
2 כפות קטשופ
2 שיני שום כתושות
פלפל
מלח
1 כף פפריקה
2 כוסות קולה (לא דיאט)

 

אופן הכנה:

  • בקערה מערבבים את כל הרכיבים, רוטב סויה, סילאן, קטשופ, שום, פלפל, מלח, פפריקה ואת הקולה.
  • בתבנית מסדרים את העוף תפוחי האדמה ויוצקים מעל את המשרה.
  • מכסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים למשך 60 דקות. מידי פעם בעזרת כף מרטיבים את העוף ותפוחי האדמה במשרה.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

7 תגובות

  1. ג'ני הגב

    הקולה צריך להיות עם גזים או בלי?

  2. ג'ני הגב

    איזו פפריקה צריך? מתוקה חריפה מעושנת?

  3. אופק הגב

    האם הקולה יכולה להיות זירו?

  4. נדב הגב

    היי.
    חום עליון-תחתון או טורבו?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן