עוף עם תפוחי אדמה ופטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

עוף עם תפוחי אדמה ופטריות

עוף עם תפוחי אדמה ופטריות, מתכון קל וטעים שלא לוקח הרבה זמן להכין. יופי של מנה בלי יותר מידי עבודה, מתאים כארוחת צהרים או לארוחת ערב שישי.

 

רכיבים:

שמן
2 בצלים פרוסים לרצועות
4 שיני שום פרוסות
6 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לקוביות
3 כרעים מחולקים
2 כפות פפריקה
מלח
פלפל
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1 סלסלת פטריות פרוסות
1 כוסות מים חמים

 

אופן הכנה:

  • מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את השום וממשיכים לעוד טיגון קצר, מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 4-5 דקות.
  • מוסיפים את חלקי העוף לסיר ומטגנים עד שהעוף משנה את צבעו ומתבלים עם פפריקה, מלח, פלפל, כמון, כורכום ומערבבים עד שהתבלינים צובעים את העוף.
  • מוסיפים את הפטריות לסיר ומטגנים את הכול עוד 3-4 דקות ומוסיפים את המים.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה למשך 50-60 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן