פוקצ'ה איטלקית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פוקצ'ה איטלקית

פוקצ'ה היא אחת התוספות שתמיד כיף להניח על השולחן וללא ספק היא משדרגת כל ארוחה. אני מאוד אוהב להכין פוקצ'ה איטלקית ולהגיש אותה עם צלוחית קטנה עם שמן זית ונגיעה של חומץ בלסמי ולטבול את הפוקצ'ה.

 

רכיבים:

4 כפות שמרים (30 גרם)
2 כפות סוכר (30 גרם)
1 כף מלח (20 גרם)
1 קילו קמח
3 כוסות מים

 

אופן הכנה:

  • במיקסר עם וו לישה מערבבים את כל החומרים יחד ולשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים את הקערה עם ניילון ניצמד או מגבת. נותנים לבצק לנוח 25-30 דקות עד שהוא מכפיל את נפחו.
  • מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים אותו על משטח מקומח ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
  • נותנים לבצק לנוח 10 דקות שיתפח מעט ויוצרים עם האצבעות שקעים בבצק.
  • מזלפים מעל הבצק שמן זית ומפזרים את התוספות שרוצים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים למשך כ 20 דקות.

 

הצעות לתוספות:

ניתן לפזר בזיליקום, רוזמרין, תימין, אורגנו, מלח גס או מלח אטלנטי, שום, פלפלים קלויים, זיתים, עגבניות מיובשות.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן