פטריות מוקפצות עם סויה וסילאן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פטריות מוקפצות עם סויה וסילאן

סלט פטריות מוקפצות עם סויה וסילאן, אחד מהסלטים האהובים עלי. לרוב אני שומר את ההכנה שלו לרגע האחרון, כי הוא ממש פשוט ומהיר להכנה ומאוד טעים כשהוא חם. אבל אם לא מסתדר זה בסדר הוא לא פחות טעים כשהוא קר.

 

רכיבים:

שמן זית
2 סלסילות פטריות חתוכות גס (או 2 קופסאות שימורים)
1 בצל קצוץ דק
2 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח
פלפל

 

אופן הכנה:

  • מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט. מוסיפים את הפטריות ומטגנים למשך 5 דקות נוספות.
  • מוסיפים את הסילאן, רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק, מלח, פלפל ומטגנים למשך 5 דקות נוספות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

תגובה אחת

  1. מגי הגב

    יצא מעדן
    תודה רבה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן