פשטידת פסטה פיצה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

פשטידת פסטה פיצה

פשטידה היא תמיד מנה מנצחת, מאוד מתאימה לאירוח או לארוחת ערב קלילה. הילדות שלי טורפות אותה אולי בגלל שקראתי לה פשטידת פסטה פיצה ובינינו, איזה ילד לא אוהב פיצה? אני הכנתי את הפשטידה מאטריות רחבות אבל היא יוצא מצוינת עם כל סוג של פסטה.

 

רכיבים:

1 חבילת אטריות (400 גרם) רחבות או כל סוג של פסטה
שמן לטיגון
1 בצל קצוץ דק
3 עגבניות מגורדות גס
1 רסק עגבניות (100 גרם)
1 כף פפריקה
מלח
פלפל
1 גבינת קוטג' (250 גרם)
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
1 כפית אורגנו

 

תבנית מלבנית: 22 על 20

 

אופן הכנה:

  • מכינים את האטריות או הפסטה לפי ההוראות שעל החבילה.
  • בסיר או מחבת מטגנים עם מעט שמן את הבצל, כשהוא מתחיל להזהיב מעט מוסיפים את העגבניות המגורדות, מערבבים ומוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים על להבה בינונית למשך 5 דקות תוך כדי בחישה.
  • מניחים את האטריות בקערה ומעבירים את תערובת העגבניות לקערה ומערבבים.
  • מוסיפים לקערה את הפפריקה, מלח, פלפל, גבינת קוטג', גבינה צהובה מגורדת, ביצים ואורגנו ומערבבים הכול יחד.
  • מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומשטחים, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כ 30 דקות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן