פשטידת קישואים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
פשטידת קישואים טעימה
פשטידת קישואים טעימה לאירוח או ארוחה חלבית.

פשטידת קישואים קלה ומהירה, שמכינים בצ'יק ונחטפת בשנייה. ממש לא דורשת יותר מדי זמן והתעסקות מיותרת. פשטידה ממש טעימה לאירוח או ארוחה חלבית.

 

 רכיבים:

2 בצלים קצוצים דק
שמן זית
4 קישואים מגורדים
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
מלח
פלפל
1 כוס קמח תופח
1 כף אבקת מרק
פירורי לחם או פנקו לפיזור מעל הפשטידה

אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצל דק, ומחממים מחבת גדולה עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומעבירים אותו לקערה.
  • בקערה מגרדים את הקישואים עם החלק הגס של הפומפיה, ואת הגבינה הבולגרית. ומוסיפים את יתר הרכיבים: גבינה צהובה מגורדת, את הביצים, מלח ופלפל לפי הטעם, קמח תופח, אבקת מרק.
  • מערבבים היטב את כל הרכיבים בקערה לבלילה אחידה ומעבירים אותה לתבנית בינונית.
  • מעל הבלילה מפזרים פרורי לחם או פנקו לקישוט.
  • מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים את הפשטידה כ 45 דקות או עד שהיא מזהיבה.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן