פשטידת קישואים

פשטידת קישואים טעימה
פשטידת קישואים טעימה לאירוח או ארוחה חלבית.

פשטידת קישואים קלה ומהירה, שמכינים בצ'יק ונחטפת בשנייה. ממש לא דורשת יותר מדי זמן והתעסקות מיותרת. פשטידה ממש טעימה לאירוח או ארוחה חלבית.

 רכיבים:

2 בצלים קצוצים דק
שמן זית
4 קישואים מגורדים
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
מלח
פלפל
1 כוס קמח תופח
1 כף אבקת מרק
פירורי לחם או פנקו לפיזור מעל הפשטידה

אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצל דק, ומחממים מחבת גדולה עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומעבירים אותו לקערה.
  • בקערה מגרדים את הקישואים עם החלק הגס של הפומפיה, ואת הגבינה הבולגרית. ומוסיפים את יתר הרכיבים: גבינה צהובה מגורדת, את הביצים, מלח ופלפל לפי הטעם, קמח תופח, אבקת מרק.
  • מערבבים היטב את כל הרכיבים בקערה לבלילה אחידה ומעבירים אותה לתבנית בינונית.
  • מעל הבלילה מפזרים פרורי לחם או פנקו לקישוט.
  • מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים את הפשטידה כ 45 דקות או עד שהיא מזהיבה.

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

תגובה אחת

  1. מאיה הגב

    איך הופכים לפרווה? וחצי כמות?

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד