קינואה עם אפונה וגזר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קינואה עם אפונה וגזר

בשנים האחרונות קינואה הפכה לטרנד של בריאות, אבל ללא ספק היא זכתה בכתר בכבוד. היא באמת בריאה ומאוד טעימה וקלה להכנה. אז למה לא לגוון קצת את האורז או הפסטה ולהכין קינואה.
הכנתי מתכון של קינואה צבעוני וממש טעים, שאפילו הילדות שלי חיסלו את הכל.

רכיבים:

2 כוסות קינואה
1 בצל קצוץ דק
2 כפות שמן
1 גזר מגורד
1 כוס אפונה
1 כפית מלח
3 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:

  • משרים את הקינואה עם מים למשך כ 30 דקות.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את הגזר והאפונה ומטגנים לעוד 3-4 דקות.
  • מוסיפים את הקינואה, מערבבים ומתבלים במלח.
  • מוסיפים את המים ומבשלים עם סיר מכוסה, על להבה נמוכה למשך 15 דקות.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

4 תגובות

  1. תבשיל ירקות תוספת מושלמת של תבשיל ירקות קל וטעים- בישולצ'יק הגב

    […] תבשיל ירקות ממש טעים, שלא לוקח יותר מחמש דקות להכין, מצוין כתוספת לכל ארוחה עם שניצלים, חזה עוף, לצד אורז או קינואה. […]

  2. ענתי הגב

    אף פעם לא טעמתי קינואה .אבל אצלך בתמונה נראה מגרה בטירוףף.חייבת לנסות.
    משרים את ההקינואה באיזה מים? פושרים?רותחים?תודה

    • בישולצ'יק הגב

      היי ענתי
      שמח שאהבת את התמונה של הקינואה, אני אישית מאוד אוהב קינואה
      את הקינואה צריך להשרות במים פושרים מהברז

      תשתפי אם אהבת 🙂

  3. ענתי הגב

    בכיף אשתף

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן