קציצות בתנור רכות ומושלמות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קציצות בתנור

מי שחושב שקציצות אפויות בתנור לא יכולות להיות רכות ונימוחות ממש טועה. המתכון הזה של קציצות בתנור יוצא פשוט מושלם ועסיסי. תהנו

רכיבים:

1 קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק מטוגנים
1 בטטה בינונית
1 תפו"א
מלח
פלפל
1 כפית ראס אל חנות
1 כפית סודה לשתיה
3 ביצים
1 כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה

אופן הכנה:

  • מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לבשר.
  • בסיר עם מים חמים מרככים את הבטטה ותפו"א, מועכים למחית ומוסיפים לבשר.
  • מוסיפים מלח, פלפל לפי הטעם ואת יתר הרכיבים.
  • מערבבים הכול לעיסה ומכינים קציצות ומועכים אותן מעט.
  • אופים את הקציצות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, למשך 15 דקות והופכים אותן וממשיכים לאפות למשך 15 דקות נוספות.

קציצות בתנור 2 קציצות בתנור 3 קציצות אפויות בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

63 תגובות

  1. סיגלית הגב

    יאמי נראה ממש טעים
    תודה רבה

  2. שרון מזרחי הגב

    נראה מדהים!!

  3. ריקי הגב

    רשמתי אנסה לחג תודה רבה וחג שמח

  4. תקווה ל הגב

    תודה רבה על המתכון. אנסה אותו בפסח. חג שמח 🙂

  5. בתיה הגב

    הקציצות נראות נהדר אנסה אותן בפסח,יאמי

  6. חדוה הגב

    הקציצות נראות נהדר!! אפשר לדעת באיזה חום בתנור הן נאפות? בכמה מעלות? חום עליון ותחתון כמו עוגה או כמו בגריל? תודה רבה מראש.

  7. ענת הגב

    תודה. מאוד חשוב סוג הבשר הטחון. על מה את ממליצה?

    • בישולצ'יק הגב

      היי ענת
      ללא ספק ככל שהבשר יהיה איכותי יותר הקציצות יהיו טעימות יותר, אבל הכל תלוי בתקציב.
      מה שחשוב שהיה בשר טחון טרי ולא קפוא

  8. סמדר הגב

    הי, עשיתי היום את הקציצות והן יצאו ממש מעולות, מעבר למצופה,אפשר להוריד את המרק עוף לדעתי

    • בישולצ'יק הגב

      היי סמדר
      שמחתי שיצאו לך טעימות הקציצו.
      ותודה רבה על השיתוף ☺

  9. רחל הגב

    נראה מצוין, וקל להכנה, תודה

  10. רוזה הגב

    נירא טוב!. ואני מרגישה את הטעם הניפלה

  11. מיכל הגב

    תודה רבה
    הקציצות נראות עסיסיות ומוצלחות במיוחד!

  12. רויטל הגב

    ניסיתי – חייבת לציין שיצא מעולה!!! ממש להיט…מאמצת בחום (החלפתי את הפירורי לחם בלחם לבן שהשרתי במים וסחטתי-2 פרוסות)..יצא יותר טעים מקציצות מטוגנות – הם ממש נמסות בפה

  13. איריס אהרוני הגב

    הקציצות רכות וטעימות ונפלאות והכנה קלה מאוד …כדאי לנסות הנאה מבטחת

  14. דינה הגב

    נראה ממש נפלא ובטוח טעים.
    אני יעשה בשיטה שלך.
    תודה

  15. רוזה הגב

    מראה סוף הדרך…

  16. מיכל הגב

    נראות מעולה הקציצות בתנור שלך!
    ינוסו בקרוב

  17. יהל הגב

    נראה משהו משהו

  18. אלדד הגב

    כמה זה " חופן" ?

  19. אולגה הגב

    נראים טוב, רציתי לדעת מה חשיבות של הוספת סודה לתערובת? אם לא אוסיף ישנה את המרקם?

    • בישולצ'יק הגב

      היי אולגה
      מוסיפים סודה לשתייה לקציצות בכדי שהם יהיו רכות ואווריריות.

  20. נטע הגב

    נשמע טעים! ניתן להקפיא?

  21. רחל הגב

    יצא לי מעולה תודה רבה

  22. מלי הגב

    מכינה כעת לבני הבררן באוכל בייתי ושאוהב קציצות בתנור של מאמא עוף…כן כן עצוב…מקווה שייצא טעים ושבני יאהב…

  23. ורד הגב

    יצא מעולה.
    תודה על המתכון

  24. שמשון הגב

    אפשר להכין את המתכון הזה ללא ביצים (תחליף לביצים)?

  25. לימור גבאי הגב

    האם אפשר להחליף את הבטטה בירק בקישוא או לשים 2 תפוחי אדמה רגילים?

    • בישולצ'יק הגב

      היי לימור
      אין בעיה להחליף את הבטטה בקישוא או בתפו"א
      אשמח לשמוע איך יצא לך 🙂

  26. אילנה הגב

    מעולה, אפוי וגם מטוגן!
    תודה רבה

  27. אורה קלינמן הגב

    רק עכשיו הצטרפתי לאתר שלכם ומיד זכיתי במתכון כל כך מוצלח
    אשמח להמשיך ולקבל מבחר ממטעמיכם.
    ת ו ד ה!! בברכת שנה טובה !!

  28. חן הגב

    האם אפשר להכין מחזה עוף?

  29. מירי הגב

    באיזו תבנית מכינים בתנור? או שעל הרשת? בדרך כלל כשהכנתי קציצות בתנור, יוצא הרבה מיץ. תודה! ננסה בסופש!

  30. צמחונית הגב

    אפשר להמיר את הבשר למשהו צמחוני? תודה

    • בישולצ'יק הגב

      שלום לך את יכולה לנסות אולי עם סייטן, אבל חשבו לי להגיד שלא ניסיתי את זה
      את מוזמנת לשתף איך יצא לך 🙂

  31. רותם הגב

    שלום,
    איזה סוג בשר צריך? בקר?
    בנוסף, מה כמות המלח שצריך לשים?

  32. רותם הגב

    שלום, איזה סוג בשר טחון צריך? בקר?
    בנוסף, מה כמות המלח?

    תודה

  33. ענת הגב

    הי,
    אוכל לקבל את הכמויות לחצי קילו בשר, האם להוריד הכל בחצי?

    בעיקר השאלה לגבי ביצים, פרורי לחם ותבלינים, סודה לשתיה….

    • בישולצ'יק הגב

      היי ענת
      בגדול מחלקים את כל הרכיבים לחצי
      ביצים 2
      פרורי לחם תתחילי עם 1/2 כוס ואם צריך תוסיפי עוד 1/4
      סודה לשתיה חצי כפית

  34. מיכל הגב

    הקציצות בתמונה נראות בשרניות. איך אמדתם את כמות העיסה לקציצה אחת? מעניין

    • בישולצ'יק הגב

      היי מיכל שאלה טובה
      אבל זה באמת מגיע עם הניסיון
      אבל בגלל שהם קציצות אפויות בתנור עדיף שהם יהיו גדולות כך הם לא יתייבשו

  35. טליה הגב

    שלום. תודה על מתכון נהדר! הקציצות פשוט נפלאות והתחסלו במהירות שיא, ילדים בררנים ומבוגרים.
    רוצה לנסות להכין עם הודו במקום, אפשרי?

    • בישולצ'יק הגב

      היי טליה
      תודה רבה על התגובה
      הקציצות עם בשר הודו יכולות לצאת טעימות, את מוזמנת לחזור ולשתף איך יצא לך 🙂

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן