קציצות עם זוקיני ברוטב עגבניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
קציצות עם זוקיני ברוטב עגבניות

לא יעזור, יש משהו כובש ומאוד מנחם בקציצות, במיוחד כשהן מבושלות ברוטב טעים שאפשר לטבול בו חלה טעימה. הפעם הכנתי סיר קציצות עם זוקיני ברוטב שיגרום לכם ללקק את האצבעות ולחסל חלה שלמה איתו. אצלי כולם משתגעים רק מהריח שיוצא מהסיר ואז תוך כמה דקות הכל מחוסל.

למי שרוצה לשמור ופחות בקטע של חלה, אני ממליץ להגיש את הקציצות עם אורז לבן. גם כאן הנחמה מובטחת לכם.

 

רכיבים:

לקציצות:

1 קילו בשר טחון

4 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ דק

1 זוקיני מגורד בפומפייה

1 כפית כמון

מלח

פלפל

1/3 כוס פירורי לחם

2 ביצים

 

לרוטב:

שמן זית

1 בצל קצוץ דק

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית כמון

מלח

פלפל

1 קופסת עגבניות מגורדות (800 גרם)

1 רסק עגבניות קטן

1/2 1 כוס מים רותחים

3 זוקיני חתוכים לעיגולים עבים

 

אופן הכנה:

  • בקערה מניחים בשר טחון ומוסיפים את השמן זית, בצל, זוקיני, מלח, פלפל, כמון, פירורי לחם ואת הביצים.
  • מערבבים עד שכל הרכיבים מתערבבים יחד, עם ידיים רטובות יוצרים קציצות ומניחים על צלחת גדולה.
  • מעבירים את הצלחת עם הקציצות לקירור של כ 30 דקות במקרר.
  • בסיר מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
  • מוסיפים את הפפריקה, כמון, מלח ופלפל, מערבבים ומטגנים על אש נמוכה כ 2-3 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק עגבניות ומערבבים, ואז מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות ואת הזוקיני לסיר.
  • מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה למשך 45-60 דקות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן