רולדת בשר בבצק עלים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
רולדת בשר בבצק עלים
רולדת בשר בבצק עלים, לקצור אין ספור מחמאות

רולדת בשר בבצק עלים היא יופי של מנה ראשונה לארוחה, תמיד קוצרים מהמנה הזאת אין ספור מחמאות. את הרעיון של בצק עלים ממולא בבשר אפשר לקחת לעוד הרבה מקומות ולהוסיף למנה גם פטריות וזה יוצא פשוט משגע.

רכיבים:

1 חבילת בצק עלים
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
1/2 כפית פפריקה
מלח
פלפל
1 ביצה

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים אותו טוב. מוסיפים את התבלינים.
  • מצננים את תערובת הבשר.
  • מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
  • פותחים את הבצק עלים לשלושה חלקים ברוחב 15 ס"מ כל אחד. במרכז מניחים את תערובת הבשר.
  • משני צידי הבצק יוצרים חתכים ברוחב 2 ס"מ, סוגרים את הרצועות בהצלבה.
  • מורחים ביצה מעל הרולדה ומפזרים מעל שומשום.
  • מכניסים את רולדת הבשר לתנור ואופים למשך 10 דקות. מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 25-30 דקות עד שהרולדה מזהיבה.

 

טיפים של בישולצ'יק:

  • את 10 הדקות הראשונות של האפייה תמיד מתחילים בחום גבוה, כך העלים נפתחים. ממשיכים לאפות בחום נמוך בכדי שהבצק עלים יאפה מבפנים.
  • אין צורך למהר להוציא את הרולדה מהתנור בתום הזמן, כבו את התנור ותנו לרולדה לנוח בתנור עוד כמה דקות.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

16 תגובות

  1. ורד הגב

    נראה ממש טעים
    תודה רבה

  2. בתיה הגב

    רולדת בשר נראית כל כך טעימה ומרשימה,שבת שלום בישולצ׳יק

  3. ענת הגב

    הבשר טחון כולל עוף ובקר?

  4. נטלי הגב

    מחלקים לשלושה חלקים ומכל חתיכה יוצא בורקס?

    • בישולצ'יק הגב

      היי נטלי
      לא, מחלקים לשלוש, במרכז מניחים את בבשר וכל חתיכה מהשולים סוגרת את הרולדה

  5. נטלי הגב

    אז הגיע יום ושישי והכנתי את הרולדה
    לא הספקתי לצלם וכבר נטרפה
    תודה רבה 🙂

  6. מיכל הגב

    לא הבנתי איך להכין את הרולדה
    האם מחלקים אותה ל-3 ויוצאות לי בעצם 3 רולדות?

    • בישולצ'יק הגב

      היי מיכל
      מחלקים את הבצק לשלוש ומניחים במרכז את תערובת הבשר, ועם השולים עוטפים את הרולדה.

  7. רחל ליאור הגב

    היי, רולדת בשר מבצק עלים 1) כמה רולדות יוצאים? 2) האם לרדד את הבצק? תודה

    • בישולצ'יק הגב

      היי רחל כמות הבשר מספיקה לרולדה אחת גדולה, אבל ניתן להכין גם רולדות קטנות יותר (אישיות)
      לגבי הבצק אני מרדד אותו מעט.
      מקווה שעזרתי, אם יש עוד שאלות אני כאן
      וכמובן אשמח לדעת איך יצא לך?

  8. סיגל הגב

    חשבתי שיש לי בצק ולא היה, הפשרתי מלוואח ואפיתי בו את הבשר יצא מעדן…..

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן