שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה ושומשום

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה ושומשום

אחת התוספות האהובות עלי היא שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה ושומשום, כל כך קל להכין אותה והיא משדרגת ומרעננת לי את הארוחה. אני מכין את המתכון הזה של שעועית ירוקה מוקפצת כתוספת למתכון של עוף בתנור או חזה עוף בגריל.

 

רכיבים:

שמן זית
1 כפית שמן שומשום (לא חובה)
1 בצל חתוך לרצועות דקות
1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
800 גרם שעועית ירוקה
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
מלח (מעט כי הסויה מלוחה)
פלפל
4 כפות שומשום

אופן הכנה:

  • מחממים ווק עם מעט שמן זית ושמן שומשום ומטגנים את הבצל עד שהוא מעט מזהיב ומוסיפים את הגמבה.
  • כשהגמבה מעט מתרככת מוסיפים את השעועית וממשיכים לטגן עד שהיא מתרככת.
  • מוסיפים מלח, פלפל, סויה, טריאקי ושומשום, מערבבים היטב.

 

הערות של בישולצ'יק:

  • את השעועית המוקפצת ניתן להגיש חמה או קרה
  • אני משתמש בשעועית קפואה, אבל ניתן גם להשתמש בשעועית טרייה אבל אז יש לבשל אותה מעט בסיר עם מים רותחים ומלח עד שהיא מתרככת מעט.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

תגובה אחת

  1. גיא הגב

    המאכל האהוב עלי הכי בעולם

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן