עוף בגריל

עוף בגריל זו מנה שתמיד קל להכין והיא מתקבלת יפה גם בשולחן חגיגי או סתם כשהילדים רעבים ואין זמן וכוח להכין משהו מורכב ולעמוד שעה במטבח.
קצת שמן זית וקצת תבלינים מכניסים לתנור ועד שהעוף בגריל מוכן אפשר להכין את התוספת.

רכיבים:

1 קילו עוף
1 כפית פפריקה
1 כפית טנדורי
1/2 כפית כורכום
מלח גס
פלפל גרוס
1/4 כוס שמן זית

אופן הכנה:

  • שמים בכוס את התבלינים ושמן הזית ומערבבים למרינדה.
  • מורחים את חלקי העוף במרינדה ומשרים למשך כחצי שעה.
  • מניחים את העוף על תבנית עם נייר אפיה ואופים למשך 60 דקות, בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

 

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

3 תגובות

  1. רונית הגב

    מה זה תבלין טנדורי? מה אפשר לשים במקום?

    • בישולצ'יק הגב

      היי רונית תבלין טנדורי הוא תבלין הודי, אם אין לך אז את יכולה להוריד אותו מהמתכון.
      אבל אני מאוד ממליץ לך לקנות הוא מאוד טעים והולך מצוין עם עוף וירקות.

  2. תבשיל אפונה וגזר תוספת מושלמת וקלה להכנה- בישולצ'יק הגב

    […] משתלבת עם כל כך הרבה דברים כמו אורז, קינואה, ביחד עם עוף בגריל או […]

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד