שקשוקה תרד | שקשוקה ירוקה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

שקשוקה תרד

אני מאוד אוהב ארוחות ערב, אבל אם לומר את האמת הערב ממש לא התחשק לי לאכול שוב את אותה ביצת עיין או חביתה. אז פתחתי את המקרר והתרד שניצב מולי פשוט קרא לי לעשות איתו משהו. חשבתי מה אפשר להכין עם תרד שלא ייקח שעה של עבודה, אבל שיהיה קליל וטעים. שקשוקה תרד!!! זה מה שעבר לי מיד בראש. לא תאמינו כמה שזה קל, מהיר הכנה וטעים בטרוף. אז קדימה תגוונו מעט את ארוחת הערב שלכם, חוץ מזה ששקשוקה תרד יכולה להיות מעולה בארוחת בוקר או צהרים. אז רק תחליטו מתי בא לכם לאכול וקדימה למטבח.

רכיבים:

שמן זית
2 בצלים חתוכים דק
4 שיני שום קצוצות דק
3 כוסות דחוסות של עלי תרד שטופים
מלח
פלפל
1/4 כוס מים
גבינת פטה עזים

אופן הכנה:

  • מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את השום להמשך טיגון קצר.
  • מוסיפים את עלי התרד, המים, מתבלים ומוסיפים את הגבינה.
  • מכסים את המחבת במכסה וממתינים עד שהגבינה מותכת מעט.
  • מוסיפים את הביצים ומטגנים עד שהן מוכנות, כל הכיף שהן עדיין עם רוטב בפנים. אז לא לטגן אותן יותר מידי.

 

שקשוקה תרד 3

שקשוקה תרד 2

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן