תבשיל ירקות עם קארי שמכינים ממש בעשר דקות, הכל בסיר אחד, בלי בלאגן, רק מכינים ליד תוספת של אורז או קינואה ויש לכם ארוחה חמה וטעימה.
רכיבים:
מעט שמן לטיגון
2 בצלים חתוכים לרצועות
4 שיני שום פרוסות
2 בטטות חתוכות לקוביות
3 תפו"א מקולפים וחתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
מלח
פלפל
1 כפית כורכום
1 כפית קארי
1 כוס מים
אופן הכנה:
- בסיר גדול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את השום לטיגון קצר.
- מוסיפים את הירקות ומטגנים למשך חמש דקות.
- מוסיפים את המלח, פלפל, כורכום וקארי, ומערבבים עד שהירקות נעטפים בתבלינים.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור על אש נמוכה למשך 45 דקות או עד שהירקות רכים.