תבשיל ירקות עם קארי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

תבשיל ירקות עם קארי, תבשיל ירקות צמחוני קל וטעים

תבשיל ירקות עם קארי שמכינים ממש בעשר דקות, הכל בסיר אחד, בלי בלאגן, רק מכינים ליד תוספת של אורז או קינואה ויש לכם ארוחה חמה וטעימה.

 

רכיבים:

מעט שמן לטיגון
2 בצלים חתוכים לרצועות
4 שיני שום פרוסות
2 בטטות חתוכות לקוביות
3 תפו"א מקולפים וחתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
מלח
פלפל
1 כפית כורכום
1 כפית קארי
1 כוס מים

 

אופן הכנה:

  • בסיר גדול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ומוסיפים את השום לטיגון קצר.
  • מוסיפים את הירקות ומטגנים למשך חמש דקות.
  • מוסיפים את המלח, פלפל, כורכום וקארי, ומערבבים עד שהירקות נעטפים בתבלינים.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור על אש נמוכה למשך 45 דקות או עד שהירקות רכים.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

מתכונים נוספים של בישולצ'יק:

חיפש מתכון בצ'יק:

הירשמו עכשיו בחינם למועדון החברים של בישולצ'יק ותקבלו למייל את כל המתכונים החדשים והטעימים

Translate to your language

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן